Menorca [a] Debat

Som un grup de menorquins amb esperit crític i ganes d'aprendre, interessats en el passat, present i futur de la nostra illa

Conferències

Les conferències són els actes més oberts que organitza l’associació. El límit d’assistència el marcarà la capacitat del local on les realitzem, i són accessibles a totes les edats. Són en aquests actes on pretenem que els joves creem vincles amb els més grans, aquells actors de la societat menorquina que un dia podem arribar a ser nosaltres.

Anualment, celebrarem dues jornades de conferències, la primera a la temporada d’hivern i la segona a principis de la temporada d’estiu. Pretenem dissenyar conferències dinàmiques, amb intervencions sintetitzades i donant molta importància a la participació dels assistents en els torns de preguntes.

 

Xerrada sobre les conseqüències del Procés de Catalunya a Menorca

27 de gener del 2017, a les 18h a l’Espai Mallorca de Barcelona.

Xerrada sobre les conseqüències socials, econòmiques i polítiques que ha tingut i que pot tenir el Procés sobiranista de Catalunya a Menorca.

Participen:

Vicenç Tur, és politòleg per la UPF. Ha estat batlle de Maó (2008-2011) i Secretari General del PSOE-Menorca (2012-2016).

Sergi Marí, és economista per la UAB. Ha estat investigador de l’IME i, actualment, professor a la UPF.

Cartell xerrada Espai Mallorca 27:01:2017 JPG.jpg

%d bloggers like this: